You Are Here: Home » Gnomonologji » Të jesh ai që je. Ky është hapi i parë për t’u bërë më i mirë nga ç’je…

Të jesh ai që je. Ky është hapi i parë për t’u bërë më i mirë nga ç’je…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Të jesh ai që je. Ky është hapi i parë për t’u bërë më i mirë nga ç’je.
  • Vetëbesimi nuk është gjithçka. Thjesht pa atë nuk ka asgjë tjetër.
  • Vetëbesimi është ngjitës. Sikurse dhe mungesa e tij.
  • Pyetja nuk është se kush do më lejoj. Por kush do më ndaloj.
  • Po u bëre mik me veten, s’ke për të qenë kurrë vetëm./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top