You Are Here: Home » Gnomonologji » Mos u përpiq të shkurajosh të menduarit, se po e bëre, është e sigurtë që do ta arrish… Kur përballesh me kundërshtinë, akoma dhe nëse vjen nga bashkëshortja apo fëmijët e tu, mundohu ta kapërcesh me arsyetime dhe jo përmes pushtetshmërisë, sepse fitorja që varet nga pushteti është gjithmonë e gënjeshtërt…

Mos u përpiq të shkurajosh të menduarit, se po e bëre, është e sigurtë që do ta arrish… Kur përballesh me kundërshtinë, akoma dhe nëse vjen nga bashkëshortja apo fëmijët e tu, mundohu ta kapërcesh me arsyetime dhe jo përmes pushtetshmërisë, sepse fitorja që varet nga pushteti është gjithmonë e gënjeshtërt…

albstroka-blog-fjae-te-mencura-lorena-stroka-blogShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  1. Mos u ndje kurrë i sigurtë për asgjë…
  2. Mos mendo se ia vlen të ecësh duke mbajtur të fshehta provat, sepse është e sigurtë një ditë do të dalin në dritë.
  3. Mos u përpiq të shkurajosh të menduarit, se po e bëre, është e sigurtë që do ta arrish.
  4. Kur përballesh me kundërshtinë, akoma dhe nëse vjen nga bashkëshortja apo fëmijët e tu, mundohu ta kapërcesh me arsyetime dhe jo përmes pushtetshmërisë, sepse fitorja që varet nga pushteti është gjithmonë e gënjeshtërt.
  5. Mos përdor force për të “zënë frymën” e opinioneve që konsideron të dëmshme, sepse po e bëre në fund do të mbysin veç ty.
  6. Mashkulli që e trajton femrën si princeshë është prova më e mirë që ai është rritur në duart e një mbretëreshe./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top