You Are Here: Home » Gnomonologji » HESHTJA ËSHTË SHPREHJA E PËRSOSUR E SHPËRFILLJES!

HESHTJA ËSHTË SHPREHJA E PËRSOSUR E SHPËRFILLJES!

Përktheu: Lorena Stroka

  • Mes gënjeshtrës dhe së vërtetës ekziston dalja e heshtjes.
  • Nëse gruaja nuk di se ç’të thotë, është e sigurt që s’do heshtë kurrë.
  • Nëse do të jetosh në paqe, mos shiko asgjë, mos dëgjo asgjë, thjesht hesht.
  • Mëkati bën histori. Mirësia heshtë.
  • Heshtja është shprehja e përsosur e shpërfilljes.
  • Zgjuarësia e budallait shkëlqen për aq kohë sa heshtë.
  • Dashuri e vërtetë: kur s’nevojitet të thuash asgjë.
  • Aty ku flasin paratë e vërteta heshtë…
  • Fjalët janë thjesht ena. Heshtja është përmbajtja.
  • Gënjeshtrat më çnjerëzore thuhen në heshtje./AlbStroka/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top