You Are Here: Home » Gnomonologji » Pa vetërespekt, nuk ke vetëbesim, pa vetëbesim, nuk ke identitet dhe pa identitet, nuk ke stil…

Pa vetërespekt, nuk ke vetëbesim, pa vetëbesim, nuk ke identitet dhe pa identitet, nuk ke stil…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Pa vetërespekt, nuk ke vetëbesim, pa vetëbesim, nuk ke identitet dhe pa identitet, nuk ke stil.
  • Stil është veshja e mendimeve.
  • Stil është të harrosh të gjitha stilet.
  • Luksi nuk është e kundërta e varfërisë, por e vulgaritetit./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top