You Are Here: Home » Gnomonologji » Kur duam… vuajmë…

Kur duam… vuajmë…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

Bertrand Russel (1872-1970, filozof Amerikan)

Kur duam, vuajmë. Që të mos vuajmë, nuk duhet të duam. Por, atëherë, vuajmë se nuk duam. Kështu që kur duam vuajmë, por dhe kur nuk duam përsëri vuajmë. Për të qenë të lumtur duhet të duam. Prandaj që të jemi të lumtur duhet të vuajmë. Por kur vuajmë bëhemi të palumtur. Ndaj që të jemi të palumtur duhet të duam. Ose përderisa duam të vuajmë, të vuajmë nga lumturia e tepërt./AlbStroka.com/

Shpresoj t’i shpleksni….

 © AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top