You Are Here: Home » Gnomonologji » Dashuria » GRUAJA IDEALE PËR MESHKUJT ËSHTË VIRGJËRESHA ME PËRVOJË… FLIRTI I MASHKULLIT KA GJITHMONË DIÇKA ATLETIKE, NDËRSA I FEMRËS DIÇKA TEATRALE…

GRUAJA IDEALE PËR MESHKUJT ËSHTË VIRGJËRESHA ME PËRVOJË… FLIRTI I MASHKULLIT KA GJITHMONË DIÇKA ATLETIKE, NDËRSA I FEMRËS DIÇKA TEATRALE…

Shqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Do të ftoja në një dyluftim shpirtëror, por, shikoj që qenke i paarmatosur…
  • Ka dy lloje budallenjsh: ata që nuk dyshojnë për asgjë dhe ata që dyshojnë për të gjitha!
  • Në qoftë se një grua është e bukur, i flisni për bukurinë e saj. Nëse është e shëmtuar i flisni për shëmtinë e grave të tjera!
  • Meshkujt që ia çojnë mirë me femrat, janë ata që ia çojnë po aq mirë edhe pa ato…
  • Gruaja ideale për meshkujt është virgjëresha me përvojë…
  • Të gjithë burrat janë të ndryshëm, vetëm bashkëshortët janë të njëjtë!
  • Shtëpia është bota e gruas, bota është shtëpia e burrit…
  • Flirti i mashkullit ka gjithmonë diçka atletike, ndërsa i femrës diçka teatrale./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top