You Are Here: Home » Gnomonologji » Gjithmonë në vitet e thatësirës njerëzit harronin vitet e pasura, dhe gjatë viteve të shiut harronin vitet e thatësirës. Kështu ndodhte gjithmonë…

Gjithmonë në vitet e thatësirës njerëzit harronin vitet e pasura, dhe gjatë viteve të shiut harronin vitet e thatësirës. Kështu ndodhte gjithmonë…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Disa njerëz ecin në shi, ndërsa ca të tjerë thjesht lagen.
  • Gjithmonë më pëlqen të ec në shi, kështu askush s’do të shikojë lotët e mi.
  • Gjithmonë në vitet e thatësirës njerëzit harronin vitet e pasura, dhe gjatë viteve të shiut harronin vitet e thatësirës. Kështu ndodhte gjithmonë.
  • Mos më kërcëno me dashurinë tënde, shpirt, thjesht le të shëtisim në shi./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top