You Are Here: Home » Gnomonologji » TË QUAJNË “BUJAR” QË TË TË HANË PARANË. TË QUAJNË “TRIM” QË TË VRASËSH DYNJANË… MËNYRA MË E MIRË PËR TË MBAJTUR NJË NJERI ËSHTË TA BËSH TËRË KOHËN TË DYSHOJË…

TË QUAJNË “BUJAR” QË TË TË HANË PARANË. TË QUAJNË “TRIM” QË TË VRASËSH DYNJANË… MËNYRA MË E MIRË PËR TË MBAJTUR NJË NJERI ËSHTË TA BËSH TËRË KOHËN TË DYSHOJË…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Mënyra më e mirë për të mbajtur një njeri është ta bësh tërë kohën të dyshojë. (Tepër e vërtetë)
  • Gjaku me gjak paguhet.
  • Nuk ka viktima të pafajshme
  • Dua të jem viktimë e gabimeve të mia.
  • Të quajnë “bujar” që të të hanë paranë. Të quajnë “trim” që të vrasësh dynjanë.
  • Burimet e pasurisë janë vetëm dy: vjedhja dhe trashëgimia. (S’besoj se dyshon njeri për këtë)./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top