You Are Here: Home » Gnomonologji » TË GJITHA LËNDOJNË, POR, E FUNDIT… VRET! KOHA ËSHTË AJO QË I PENGON TË GJITHA TË NDODHIN NJËKOHËSISHT… NË QOFTË SE S’JETOVA MË GJATË ËSHTË SE S’I DHASHË VETES KOHË…

TË GJITHA LËNDOJNË, POR, E FUNDIT… VRET! KOHA ËSHTË AJO QË I PENGON TË GJITHA TË NDODHIN NJËKOHËSISHT… NË QOFTË SE S’JETOVA MË GJATË ËSHTË SE S’I DHASHË VETES KOHË…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Humbja e qytetërimeve, është çështje vetëvrasjeje dhe jo vrasjeje.
  • Koha është ajo që i pengon të gjitha të ndodhin njëkohësisht…
  • Të gjitha lëndojnë, por, e fundit… vret…
  • Koha: forma e lëvizshme e përjetesësisë së palëvizshme…
  • Në qoftë se s’jetova më gjatë është se s’i dhashë vetes kohë..
  • Pafajësia dhe bukuria nuk kanë asnjë armik tjetër përveç kohës…
  • Koha është mëkati i përjetësisë./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top