You Are Here: Home » Gnomonologji » MËSONI TË PËRGJIGJENI, JO TË KUNDËRSHTONI… NË QOFTË SE NUK E ÇMON, NUK E MERITON… QË TË QEVERISËSH ME SUKSES, DUHET TË NDJEKËSH DY METODA: DHUNËN DHE DINAKËRINË…

MËSONI TË PËRGJIGJENI, JO TË KUNDËRSHTONI… NË QOFTË SE NUK E ÇMON, NUK E MERITON… QË TË QEVERISËSH ME SUKSES, DUHET TË NDJEKËSH DY METODA: DHUNËN DHE DINAKËRINË…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Vetëm të vdekurit e kanë parë fundin e luftës…
  • Mësoni të përgjigjeni, jo të kundërshtoni…
  • Të doni atë që nuk keni për ta parë më kurrë… (sikur ta dinim mirë do të ishte)
  • Vështirësia nuk është pengesë, por, thjesht mendësi…
  • Në qoftë se nuk e çmon, nuk e meriton…
  • Gruaja budallaqe është njëqind herë më dinake se burri më i zgjuar.
  • I dobëti në guxim është i fortë në dinakëri.
  • Që të qeverisësh me sukses, duhet të ndjekësh dy metoda: dhunën dhe dinakërinë!/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top