You Are Here: Home » Gnomonologji » Dua të shenjtërohem dhe djalli s’më lë!

Dua të shenjtërohem dhe djalli s’më lë!

Përktheu: Lorena Stroka

  • Mëkati ka vetëm fillim, kurrë fund. (Polivios Dimitrakopulos, 1864 – 1922, shkrimtar Grek).
  • Pasionet krijojnë dhe shkaktërrojnë gjithçka. (Fontenelle, 1657 – 1757, shkrimtar Francez).
  • Gabimi, krimi dhe tradhëtia – janë të gjitha ato që i bëjnë njerëzit interesantë.(Raymond Queneau, 1903 – 1976, shkrimtar Francez).
  • Nuk ka mëkatar më të madh se sa një shenjtor në moshë të re. (Aphra Behn, 1640 – 1689, poete/shkrimtare Angleze).
  • Mëkat është çdo gjë që errëson shpirtin. (Andre Gide, 1869 – 1951, shkrimtar Francez, Nobelist 1947).
  • Virtyti ka shigjetë ndërsa mëkati ka maskë. (Victor Hugo, 1802 – 1885, shkrimtar Francez).
  • Dua të shenjtërohem dhe djalli s’më lë. (Thënie Greke).

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top