You Are Here: Home » Gnomonologji » THJESHTËSIA NUK ËSHTË GJË E THJESHTË… MREKULLITË E VËRTETA BËJNË PAK ZHURMË… NË JETË NUK DUHET TË MARRËSH PARASYSH ATO QË TË TJERËT THONË PËR TY, POR VETËM ATO QË MENDOJNË PËR TY… KËSHTU NUK MUND TË JETOJ AS PA TY DHE AS ME TY…

THJESHTËSIA NUK ËSHTË GJË E THJESHTË… MREKULLITË E VËRTETA BËJNË PAK ZHURMË… NË JETË NUK DUHET TË MARRËSH PARASYSH ATO QË TË TJERËT THONË PËR TY, POR VETËM ATO QË MENDOJNË PËR TY… KËSHTU NUK MUND TË JETOJ AS PA TY DHE AS ME TY…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Kështu nuk mund të jetoj as pa ty dhe as me ty…
  • Në qoftë se mundohesh t’i kënaqësh të gjithë, në fund s’do kënaqësh asnjë…
  • Ndërtojmë shumë mure, por jo mjaft ura…
  • Në jetë nuk duhet të marrësh parasysh ato që të tjerët thonë për ty, por, vetëm ato që mendojnë për ty…
  • Fjalët e së vërtetës janë gjithnjë të thjeshta…
  • Mrekullitë e vërteta bëjnë pak zhurmë…
  • E vërteta është e thjeshtë dhe fjala e saj akoma më e thjeshtë…
  • Thjeshtësia nuk është gjë e thjeshtë./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top