You Are Here: Home » Gnomonologji » Dashuria » PAS SEKSIT, 10% E BURRAVE KTHEHET NË ANËN E DJATHTË PËR TË FJETUR. NJË 10% TJETËR KTHEHET NË ANËN E MAJTË, NDËRSA TË TJERËT KTHEHEN NË SHTËPITË E TYRE!!

PAS SEKSIT, 10% E BURRAVE KTHEHET NË ANËN E DJATHTË PËR TË FJETUR. NJË 10% TJETËR KTHEHET NË ANËN E MAJTË, NDËRSA TË TJERËT KTHEHEN NË SHTËPITË E TYRE!!

albstroka-gnomonologji-albstroka-blog-lorena-stroka-gazetareShqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Pas seksit, 10% e burrave kthehet në anën e djathtë për të fjetur. Një 10% tjetër kthehet në anën e majtë për të fjetur, ndërsa të tjerët kthehen në shtëpitë e tyre!
  • Kujdes me seksin. Mund të jetë çelësi i lumturisë, por dhe kurthi që të çon në dështim…
  • Seksi nuk është përgjigjia. Seksi është pyetja. PO, është përgjigjia.
  • E vetmja marrëdhënie jo normale në seks, është ajo që nuk bën dot.
  • Ka femra që nuk kanë patur kurrë lidhje dashurie, por, është e rallë të gjesh një femër që kishte vetëm një të tillë./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top