You Are Here: Home » Gnomonologji » Ekzistenca » Kurrë mos përbuz shkallët e poshtme, sepse ato shkel më parë për të ngjitur pallatet… Çdokush është i mërzitshëm për dike tjetër, e rëndësishmja është të mos jesh i mërzitshëm për veten tënde …

Kurrë mos përbuz shkallët e poshtme, sepse ato shkel më parë për të ngjitur pallatet… Çdokush është i mërzitshëm për dike tjetër, e rëndësishmja është të mos jesh i mërzitshëm për veten tënde …

fjale-te-arta-albstroka-blog-lorena-stroka-facebookShqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Kuptimi i qenësisë fshihet tek ato që hedhim poshtë dhe jo tek ato që ruajmë.
  • Nuk them që të gjithë duhet të sillemi keq, por, të paktën duhet të tregojmë që mundemi.
  • Çdokush është i mërzitshëm për dikë tjetër, e rëndësishmja është të mos jesh i mërzitshëm për veten tënde.
  • Kurrë mos përbuz shkallët e poshtme, sepse ato shkel më parë për të ngjitur pallatet.
  • Na fyen më pak përbuzja e idiotëve se sa vlerësimi i rezervuar i të zgjuarëve.
  • Mos e harxhoni të gjithë përbuzjen tuaj. Jashtë ka shumë njerëz për të cilën kanë nevojë./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top