You Are Here: Home » Gnomonologji » NUK JANË NDJENJAT E NJERËZVE ATO QË BËJNË HISTORI, POR VEPRIMET E TYRE… LOGJIKA ËSHTË VIKTIMA E PARË E EMOCIONEVE TË FORTA… MËNYRA MË E THELLË PËR TË NDJERË DIÇKA ËSHTË TË VUAJMË PËR TË…

NUK JANË NDJENJAT E NJERËZVE ATO QË BËJNË HISTORI, POR VEPRIMET E TYRE… LOGJIKA ËSHTË VIKTIMA E PARË E EMOCIONEVE TË FORTA… MËNYRA MË E THELLË PËR TË NDJERË DIÇKA ËSHTË TË VUAJMË PËR TË…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Nuk janë ndjenjat e njerëzve ato që bëjnë histori, por veprimet e tyre.
  • Logjika është viktima e parë e emocioneve të forta.
  • Mënyra më e thellë për të ndjerë diçka është të vuajmë për të.
  • Nuk është në dorën tonë të zgjedhim gjërat që na prekin në shpirt.
  • Përfundimisht, mendimet vijnë nga ndjenjat dhe jo nga mendja./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com


Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top