You Are Here: Home » Gnomonologji » Në botën tonë monogamike, martohem, do të thotë pranoj të jetoj me gjysmën e të drejtave dhe dyfishin e detyrimeve…

Në botën tonë monogamike, martohem, do të thotë pranoj të jetoj me gjysmën e të drejtave dhe dyfishin e detyrimeve…

albstroka-gnomonologji-thenie-te-mencura-nga-njerez-te-shquar-lorena-stroka-gazetareShqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Në botën tonë monogamike, martohem, do të thotë: pranoj të jetoj me gjysmën e të drejtave dhe dyfishin e detyrimeve.
  • Martesa është një kredi që merret në rini dhe shlyhet në pleqëri…
  • Martesa është kurth i ngritur nga natyra…
  • E keqja me pleqërinë nuk është dobësia fizike, por, shpërfillja shpirtërore.
  • Nuk është gjë e mirë të bësh ndryshime të mëdha në moshë të thyer./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top