You Are Here: Home » Gnomonologji » TALENTI NUK ËSHTË DIÇKA E RRALLË. TË RRALLË JANË ATA QË E SHFRYTËZOJNË ATË…

TALENTI NUK ËSHTË DIÇKA E RRALLË. TË RRALLË JANË ATA QË E SHFRYTËZOJNË ATË…

lorena-stroka-biografia-wikipedia-fjale-te-urta-gazeta-albstrokaShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Ai që i mban mend të gjitha, zakonisht nuk ka kujtesë të fortë. Mendja e mprehtë di të injorojë ngjarjet e parëndësishme.
  • Liria dhe shëndeti ngjajnë me oksigjenin, ua ndjen vlerën vetëm pasi i ke humbur!
  • Bota pëlqen fishekzjarret, por kurrë lindjen e diellit.
  • Njerëzit urrejnë atë që dikur kishin frikë!
  • Talenti nuk është diçka e rrallë. Të rrallë janë ata që e shfrytëzojnë atë./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top