You Are Here: Home » Gnomonologji » Sytë e të tjerëve, burgu ynë. Mendimet e tyre, kafazi ynë…

Sytë e të tjerëve, burgu ynë. Mendimet e tyre, kafazi ynë…

albstroka-lorena-strok5Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Fitorja pa rrezik është triumf pa lavdi…
  • Duhet t’i falim armiqtë tanë, por jo para se t’i varim.
  • Do të ngjitesh më lart? Bëj armiq…
  • Katër gjërat që njerëzit përçmojnë më shumë në jetë janë: vitet, borxhet, gabimet dhe armiqtë.
  • Sytë e të tjerëve, burgu ynë. Mendimet e tyre, kafazi ynë.

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top