You Are Here: Home » Gnomonologji » KOHA DHE VDEKJA KANË TË NJËJTIN MBIEMËR… NJË DITË KOHA DO VDESË DHE DASHURIA DO TA VARROSË…

KOHA DHE VDEKJA KANË TË NJËJTIN MBIEMËR… NJË DITË KOHA DO VDESË DHE DASHURIA DO TA VARROSË…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Të gjitha lëndojnë, e fundit VRET…
  • Koha rrjedh ngadalë, por kalon shpejt.
  • Dashuria e bën kohën të kalojë. Koha e bën dashurinë të kalojë.
  • Vdekja dhe koha kanë të njëjtin mbiemër.
  • Nuk jetova më shumë sepse nuk i dhashë vetes kohë.
  • Përjetësia: Humbje kohe.
  • Një ditë koha do vdesë dha dashuria do ta varrosë./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top