You Are Here: Home » Gnomonologji » Sa prej nesh ende ëndërrojnë?

Sa prej nesh ende ëndërrojnë?

© Lorena Stroka

Çfarë ndodh në këtë botë me mbi 6 miliardë njerëz? Sa prej nesh vallë mund të ëndërrojnë akoma? Sa prej nesh buzëqeshin çdo mëngjes? Sa prej nesh vazhdojnë të luftojnë për ato që duan? Sa prej nesh gëzojnë vërtet që frymojnë? Sa prej nesh janë vetvetja? Sa prej nesh njohin kufijtë e tyre?

Sa prej nesh janë gjysmë-gjallë e gjysmë-vdekur? Sa prej nesh vetëpyeten: jetë është kjo që bëjmë? Sa njerëz janë vërtet të lumtur? Dhe më e rëndësishmja e të gjithave: Çfarë jemi të gatshëm të bëjmë apo ndryshojmë, me qëllim që të mos jemi më patetikë?/AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top