You Are Here: Home » Gnomonologji » MORRI BREN BIMËN, NDRYSHKU HEKURIN DHE GËNJESHTRA SHPIRTIN… KUR DIKUSH THOTË: “KJO NUK ËSHTË PUNË PARASH”, DIJE SE ËSHTË VETËM E TILLË… MENDJEMADHËSIA ËSHTË E NJËJTË ME PËRULËSINË: ËSHTË GJITHMONË GËNJESHTËR…

MORRI BREN BIMËN, NDRYSHKU HEKURIN DHE GËNJESHTRA SHPIRTIN… KUR DIKUSH THOTË: “KJO NUK ËSHTË PUNË PARASH”, DIJE SE ËSHTË VETËM E TILLË… MENDJEMADHËSIA ËSHTË E NJËJTË ME PËRULËSINË: ËSHTË GJITHMONË GËNJESHTËR…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Mendjemadhësia është e njëjtë me përulësinë: është gjithmonë gënjeshtër.
  • Lotët e grave nuk janë gjë tjetër veç djersa e syve.
  • Morri bren bimën, ndryshku hekurin dhe gënjeshtra shpirtin.
  • Ata që nuk ndihmojnë kurrë asnjë, shpesh thonë: “Eh, po s’i ndihmojmë dot të gjithë…”
  • Kur dikush thotë: “Kjo nuk është punë parash”, dije se është vetëm e tillë./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top