You Are Here: Home » Gnomonologji » TË JESH I GATSHËM PËR ATË QË VJEN ËSHTË GJYSMA E FITORES…

TË JESH I GATSHËM PËR ATË QË VJEN ËSHTË GJYSMA E FITORES…

lorena_stroka_gazetare_wikipedia_biografia_libra_thenie_per_jetenShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Të jesh i gatshëm për atë që vjen është gjysma e fitores!
  • Nuk lindin të gjithë me lugë argjendi në gojë, jo.
  • Mos iu lut kurrë askujt për diçka që mund ta fitosh me forcat e tua.
  • Nuk ka gjë më të tmerrshme sesa fantazia pa shije.
  • Është tjetër gjë t’u sillesh njerëzve në mënyrë të barabartë, dhe tjetër gjë t’i barazosh me njëri-tjetrin.
  • Ndonjëherë është më e vështirë të shikosh atë që ke para syve sesa atë që ke larg./albstroka.com/

 © AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top