You Are Here: Home » Gnomonologji » Ekzistenca » KUR SHPIRTI IA MBATH ME TË KATËRA…

KUR SHPIRTI IA MBATH ME TË KATËRA…

albstroka-blog-lorena-stroka-perkthyese-gazetareShqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

K.Katsoularis

Thonë se me kalimin  e kohës, jeta bëhet më e tejdukshme dhe më e pastër.

E lashë kohën të kalojë, pluhurin e ngjarjve pa fshirë, dëshirat, frikërat, llahtarinë për kaq shumë gjëra, i shqita të gjitha një e nga një, si copëza xhami nga mishi i gjallë.

Tani ulem dhe i vështroj, vërej skeletin e tyre, dhe më duken akoma më të çuditshme, akoma më të paprekshme e të pa vërteta – akoma më pak ngjarje. Asgjë për të treguar!/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top