You Are Here: Home » Gnomonologji » Hakmarrja është e ëmbël dhe nuk të shëndoshë…

Hakmarrja është e ëmbël dhe nuk të shëndoshë…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Asnjë i lig nuk është i lumtur.
  • Në qoftë se do të torturosh dikë, mëso se çfarë është ajo që e gëzon…
  • Më  mirë të jetosh me djallin, se sa me një grua të keqe.
  • Hakmarrja është e ëmbël dhe nuk të shëndoshë./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

 

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top