You Are Here: Home » Gnomonologji » ASNJË ZEJTAR I KEQ NUK BËRI KURRË NJË VAZO TË SHKËLQYER… LULET E BUKURA NUK BËJNË KURRË FRYTE TË MIRA!

ASNJË ZEJTAR I KEQ NUK BËRI KURRË NJË VAZO TË SHKËLQYER… LULET E BUKURA NUK BËJNË KURRË FRYTE TË MIRA!

lorena-stroka-gazetare-wikipedia-biografia-fjale-te-arta-gazeta-albstroka-lajmeShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Asnjë zejtar i keq nuk bëri kurrë një vazo të shkëlqyer.
  • Lumenjtë më të thellë rrjedhin në heshtje.
  • Lulet e bukura nuk bëjnë kurrë fryte të mira.
  • Edhe pse shpata mund të nevojitet veç një herë në jetë, duhet mbajtur gjithmonë me vete!
  • Kush do që të ngjitet lart, do ta gjejë mënyrën si të ndreqë një shkallë.
  • Shpejt do të thotë të ecësh ngadalë dhe pa ndalesa!/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top