You Are Here: Home » Gnomonologji » VIJO TË PËRPAROSH…

VIJO TË PËRPAROSH…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

Benjamin Franklin

“Të jesh në luftë me veset e tua, në paqe me fqinjët e tu, dhe çdo vit të bëhesh më i mirë…”

Të gjithë kemi të meta. Kryesorja është t’i mbajmë nën kontroll ose më mirë t’i zhdukim fare.

Të jesh i sjellshëm me njerëzit që të rrethojnë, çfarëdo qofshin, familjarë, bashkëpunëtorë apo miq. Kurrë mos prano se ke pushuar së përparuari si njeri./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top