You Are Here: Home » Gnomonologji » ZJARRI NË ZEMËR DËRGON TYM NË MENDJE… URREJTJA ËSHTË ZEMËRIMI I TË DOBËTVE… ZEMËRIMI ËSHTË NJË NGA PASIONET MË TË PAFUQISHME. NUK KA ASNJË REZULTAT: MË SHUMË DËMTON ATË QË E ZOTËRON SE SA ATË QË SHËNJESTËRON… .

ZJARRI NË ZEMËR DËRGON TYM NË MENDJE… URREJTJA ËSHTË ZEMËRIMI I TË DOBËTVE… ZEMËRIMI ËSHTË NJË NGA PASIONET MË TË PAFUQISHME. NUK KA ASNJË REZULTAT: MË SHUMË DËMTON ATË QË E ZOTËRON SE SA ATË QË SHËNJESTËRON… .

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Zemërimi dhe mungesa e tolerancës janë armiq të gjykimit të drejtë.
  • Urrejtja është zemërimi i të dobëtve.
  • Zjarri në zemër dërgon tym në mendje.
  • Për dy gjëra nuk duhet të të zemërohet njeriu në jetë: Për atë që mund të korrigjojë dhe për atë që s’mund të korrigjojë.
  • Zemërimi është një nga pasionet më të pafuqishme. Nuk ka asnjë rezultat, më shumë dëmton atë që e zotëron se sa atë që shënjestëron./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top