You Are Here: Home » Gnomonologji » Ekzistenca » Çdo dalje është hyrja e dikujt tjetër! Fundi vjen kur ndalojmë së foluri për veten tonë. Është fundi i të menduarit të vërtetë dhe fillesa e vetmisë përfundimtare…

Çdo dalje është hyrja e dikujt tjetër! Fundi vjen kur ndalojmë së foluri për veten tonë. Është fundi i të menduarit të vërtetë dhe fillesa e vetmisë përfundimtare…

albstroka-blog-lorena-stroka-thenie1Shqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Rruga më e shkurtër për të arritur te guximi është padija absolute.
  • Fundi vjen kur ndalojmë së foluri për veten tonë. Është fundi i të menduarit të vërtetë dhe fillesa e vetmisë përfundimtare.
  • Gjithkush ka talent. Ajo çka është e rrallë është guximi për të ndjekur talentin në shtigjet e errëta që të udhëheq.
  • Fjalët janë gjithmonë më të guximshme se sa veprat!
  • Çdo dalje është hyrja e dikujt tjetër!/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top