You Are Here: Home » Gnomonologji » Dashuria » …sepse çasti është gjithmonë i pakapshëm!

…sepse çasti është gjithmonë i pakapshëm!

albstroka-blog-facebook-lorena-stroka-gazetare-përkthyese-artikullshkruese-poete-shkrimtare-shqiptare-lorena-stroka-poeziShqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

S.Milioni

Që nga fillimi i njerëzimit e deri më sot, dashuria është përdorur si mbulesa më e mire, për krimet më të mëdha e të frikshme ndaj vetes sonë. Kjo ishte, kjo është dhe kështu do të jetë gjithmonë… Të paktën për ata që vënë logjikën mënjanë dhe udhëhiqen nga çdo dashuri që ndeshin, duke menduar se do të jetë mundësia e fundit për ta: “Dhe po nuk ishte kështu?”, do më thoni…

Ka njerëz që janë të gatshëm t’i rrezikojnë të gjitha, të humbasin dashurinë e vetme, por, dhe të tjerë që nga frika se mos humbasin dashurinë e qëndrueshme, harrohen dhe u jepen të gjithëve…

Dashuria. Nëse pak para fundit do të përballesh me gjykimet e ëndrrave të tua, thuaj këtë, ilaçin më të mirë për brejtjet e jetës: “DASHUROVA!”/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top