You Are Here: Home » Gnomonologji » Asgjë nuk është siç duket…

Asgjë nuk është siç duket…

Përktheu: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

Kur fryn erë, njëri mund të ndiejë ftohtë, dhe në të njëjtën kohë, dikush tjetër mund të mos ndiejë asgjë. Në këtë rast është e pakuptimtë të pretendojmë se era është ose nuk është e ftohtë, pasi është e qartë se është e ftohtë për njerin dhe jo për tjetrin. Kur dikush ndjen ftohtë do të thotë se i duket sikur bën ftohtë, pra e përfytyron.

Kështu që nuk ka kuptim të përpiqemi të bindim dikë që dridhet nga i ftohti, duke i thënë se era që fryn nuk është e ftohtë./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top