You Are Here: Home » Gnomonologji » Ja shiko ç’ditë gjeti vdekja për të më marrë, tani që lulëzojnë degët dhe gjelbëron dheu…

Ja shiko ç’ditë gjeti vdekja për të më marrë, tani që lulëzojnë degët dhe gjelbëron dheu…

Përktheu: Lorena Stroka, Master in Specialised Translation

  • Ajo që më lidh me një vend nuk është vera, por dimri. Dhe ajo që më lidh me njerëzit është dhembja e dashurisë.
  • Pranvera është mosha fëminore e vitit.
  • I pasuri ka akull në verë dhe i varfëri në dimër.
  • Ja shiko ç’ditë gjeti vdekja për të më marrë, tani që lulëzojnë degët dhe gjelbëron dheu./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top