You Are Here: Home » Gnomonologji » Ndonjëherë akoma dhe mendimet bien nga pemët para se të piqen… Të jesh i mirë me njerëzit në ngjitje, sepse një ditë do t’i takosh të gjithë në zbritje!

Ndonjëherë akoma dhe mendimet bien nga pemët para se të piqen… Të jesh i mirë me njerëzit në ngjitje, sepse një ditë do t’i takosh të gjithë në zbritje!

albstroka-blog-thenie-te-arta-shkrime-nga-lorena-stroka-gazetare-poete-perkthyese-artikullshkruese-shqiptareShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Ndonjëherë akoma dhe mendimet bien nga pemët para se të piqen…
  • Lumi i kohës ka rrjedhë të qëndrueshme, as ngadalësohet, as përshpejtohet. Lëviz në mënyrë rigoroze vetëm në një drejtim: nga e tashmja në të ardhmen…
  • Ç’lulëzon një ditë thahet.Kjo është rruga e të gjitha gjëravenë këtë botë lulesh…
  • Receta e suksesit tim? Një PO, një Jo, një vijë e drejtë dhe një qëllim…
  • Të jesh i mirë me njerëzit në ngjitje, sepse një ditë do t’i takosh të gjithë në zbritje!
  • Vdekja është e pakapërcyeshme, është një lëvizje drejt palëvizshmërisë, nga e pamundura tek e mundura, nga qenësia tek konstelacioni i asgjësë, nga ndërlikimi tek thjeshtësia, nga përbërja tek shpërbërja, nga drita tek errësira./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top