You Are Here: Home » Gnomonologji » Atje ku të duan nuk është kurrë natë…

Atje ku të duan nuk është kurrë natë…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Mëngjesi është fillimi i natës. Lindja është fillimi i vdekjes.
  • Agimin mund ta arrish vetëm duke ecur shtegut të natës.
  • Atje ku të duan nuk është kurrë natë.
  • Pyetja është si më poshtë: Nga vjen njeriu? Ku shkon njeriu? Mund të deklaroj me kënaqësi se njeriu vjen dhe ikën përmes… natës./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top