You Are Here: Home » Gnomonologji » I ligu ngjan me thëngjillin, po s’të dogji, do të njollosë…

I ligu ngjan me thëngjillin, po s’të dogji, do të njollosë…

albstroka-gnomonologji-lorena-stroka-gazetare-poete-shkrimtare-shqiptare-albstroka-blogShqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • I ligu ngjan me thëngjillin, po s’të dogji, do të njollosë…
  • Njeriu duhet të tregojë durim për të tashmen, besim për të ardhmen dhe gëzim për përpjekjen…
  • Për femrën çdo ide ka një fytyrë…
  • Sytë: pikat e vetme të lagështa në një shkretëtirë mishi…
  • Të gjitha ia dhashë diellit. Të gjitha, përveç hijes time./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top