You Are Here: Home » Gnomonologji » Akoma dhe e shkuara nuk është më ajo që ishte… DIKUR… Ka disa kujtime që i sjellim ndërmend vetëm kur duam t’i harrojmë…

Akoma dhe e shkuara nuk është më ajo që ishte… DIKUR… Ka disa kujtime që i sjellim ndërmend vetëm kur duam t’i harrojmë…

albstroka-blog-lorena-stroka-biografiaShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Përvoja është e kaluara që i flet së ardhmes…
  • Vetëm ai që ndërton të ardhmen ka të drejtë të gjykojë të kaluarën.
  • Popujt që nuk shohin paraardhësit e tyre, nuk shohin as pasardhësit e tyre.
  • Kurrë nuk shikoj se çfarë është bërë. Shikoj vetëm se çfarë tjetër duhet bërë.
  • Ka disa kujtime që i sjellim ndërmend vetëm kur duam t’i harrojmë…
  • E di se kur quhesh plak? Kur e kaluara të gëzon më shumë se e ardhmja.
  • Nuk ka kujtim që të mos fshihet nga koha…
  • Ndriçoje të nesërmen me të sotmen…
  • Gjëja më tragjike në jetë nuk është fakti që ajo mbaron shumë shpejt, por që ne fillojmë ta jetojmë tepër vonë.
  • Akoma dhe e shkuara nuk është më ajo që ishte… DIKUR!/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top