You Are Here: Home » Gnomonologji » Ndonjëherë gjëja më e vlefshme është…

Ndonjëherë gjëja më e vlefshme është…

Përktheu: Lorena Stroka, Master in Specialised Translation

S.C

Ndonjëherë gjëja më e vlefshme që mund të ofrosh nuk është një përgjigje, por vetë prania jote. Të jesh atje e të ndash ndjesinë e vetmisë, të jesh atje kur dikush thjesht frymon.

Zakonisht kur shpenzojmë shumë kohë me një njeri, gjithmonë do të ketë diçka që do ta ndihmojë të ecë përpara e të dalë nga gjendja e rënduar mendore. Pra, duke ndarë çaste të tilla vetmie, arrij në përfundimin se përgjigje ka, dhe lidhet drejtpërdrejt me dhembshurinë njerëzore./AlbStroka.com/

vijon…

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top