You Are Here: Home » Gnomonologji » Të aftët i xhelozojnë, të talentuarit i dëmtojnë dhe gjenialët i urrejnë…

Të aftët i xhelozojnë, të talentuarit i dëmtojnë dhe gjenialët i urrejnë…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Simpatinë ta ofrojnë pa shkëmbim. Zilinë duhet ta fitosh.
  • Njeriu dy gjëra duhet të ketë frikë: zilinë e miqëve dhe urrejtjen e armiqëve.
  • Kureshtja lindë nga zilia.
  • Dashuria shikon me teleskop, zilia me mikroskop.
  • Të aftët i xhelozojnë, të talentuarit i dëmtojnë dhe gjenialët i urrejnë./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top