You Are Here: Home » Gnomonologji » S’DUA TË DI SE ÇFARË SHKRUAJNË PËR MUA, MJAFTON TË MOS JENË TË VËRTETA. ARTISTI NUK KA KOHË PËR KRITIKA. ATA QË DUAN TË BËHEN SHKRIMTARË, LEXOJNË KRITIKA. ATA QË DUAN TË SHKRUAJNË, S’KANË KOHË TË LEXOJNË KRITIKA…

S’DUA TË DI SE ÇFARË SHKRUAJNË PËR MUA, MJAFTON TË MOS JENË TË VËRTETA. ARTISTI NUK KA KOHË PËR KRITIKA. ATA QË DUAN TË BËHEN SHKRIMTARË, LEXOJNË KRITIKA. ATA QË DUAN TË SHKRUAJNË, S’KANË KOHË TË LEXOJNË KRITIKA…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • S’dua të di se çfarë shkruajnë për mua, mjafton të mos jenë të vërteta.
  • Koha është i vetmi kritik pa ambicie personale.
  • Kur diçka ndalon së qeni objekt kundërshtimi, nuk ka më interes.
  • Kritika, sikurse dhe shiu duhet të jetë e butë me qëllim që ta ndihmojë njeriun të zhvillohet dhe jo t’i shkatërrojë rrënjët.
  • Disa gjëra nuk mund t’i gjykosh në qoftë se nuk i ke provuar vetë më parë.
  • Artisti nuk ka kohë për kritika. Ata që duan të bëhen shkrimtarë, lexojnë kritika. Ata që duan të shkruajnë nuk kanë kohë të lexojnë kritika./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top