You Are Here: Home » Gnomonologji » Fjeta dhe ëndërrova se jeta është gëzim. U zgjova dhe pashë se jetë do të thotë të shërbesh. Shërbeva dhe pashë se të shërbesh është gëzim…

Fjeta dhe ëndërrova se jeta është gëzim. U zgjova dhe pashë se jetë do të thotë të shërbesh. Shërbeva dhe pashë se të shërbesh është gëzim…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Trishtimi i tepërt qesh. Gëzimi i tepërt qan.
  • Burimi i fshehtë i humorit nuk është gëzimi, por trishtimi. Në qiell nuk ka humor.
  • Mysafirët gjithmonë na japin gëzim. Disa kur vijnë, dhe disa kur ikin.
  • Qëllimi i nderit është të të edukojë, jo të vuash e të vdesësh, por të gëzosh dhe jetosh.
  • Fjeta dhe ëndërrova se jeta është gëzim. U zgjova dhe pashë se jetë do të thotë të shërbesh. Shërbeva dhe pashë se të shërbesh është gëzim./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top