You Are Here: Home » Gnomonologji » NGAQË THJESHT NUK MË INTERESON NUK DO TË THOTË SE S’E KUPTOJ… E DËGJOJ DHE E HARROJ. E SHIKOJ DHE E KUJTOJ. E BËJ DHE E KUPTOJ…

NGAQË THJESHT NUK MË INTERESON NUK DO TË THOTË SE S’E KUPTOJ… E DËGJOJ DHE E HARROJ. E SHIKOJ DHE E KUJTOJ. E BËJ DHE E KUPTOJ…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • E mbinatyrshmja është e natyrshmja që akoma nuk është bërë e kuptueshme.
  • Asnjë njeri nuk i njeh vërtet njerëzit e tjerë. Më e mira që mund të bëjë është të supozojë se edhe ata janë si ai.
  • Ngaqë thjesht nuk më intereson nuk do të thotë se s’e kuptoj.
  • E dëgjoj dhe e harroj. E shikoj dhe e kujtoj. E bëj dhe e kuptoj./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top