You Are Here: Home » Gnomonologji » DUHEJ TË KISHE VDEKUR KUR TË VRAVA… KËRCËNIMI VERBAL ËSHTË DËSHMIA MË ORIGJINALE E PAAFTËSISË…

DUHEJ TË KISHE VDEKUR KUR TË VRAVA… KËRCËNIMI VERBAL ËSHTË DËSHMIA MË ORIGJINALE E PAAFTËSISË…

 

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Armiku bëhet i rrezikshëm kur fillon të ketë të drejtë.
  • Mos gëzoni që vratë bishën. Se bushtra që e lindi jeton dhe është përsëri në orgazmë.
  • Duhej të kishe vdekur kur të VRAVA.
  • Kërcënimi verbal është dëshmia më origjinale e paaftësisë./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top