You Are Here: Home » Gnomonologji » Ekzistenca » Jeta nuk na ka asnjë borxh, ne jemi borxhlinj ndaj saj! Dënimi nuk është më në modë sepse krijon dallime që për mendësinë tonë demokratike janë të paparanueshme. Për këtë arsye, në vend të një përgjegjësie kuptimplote individuale preferojmë fajësinë e pakuptimtë kolektive…

Jeta nuk na ka asnjë borxh, ne jemi borxhlinj ndaj saj! Dënimi nuk është më në modë sepse krijon dallime që për mendësinë tonë demokratike janë të paparanueshme. Për këtë arsye, në vend të një përgjegjësie kuptimplote individuale preferojmë fajësinë e pakuptimtë kolektive…

albstroka-blog-lorena-stroka-biografia-wikipedia-FOTOShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Dënimi nuk është më në modë sepse krijon dallime që për mendësinë tonë demokratike janë të paparanueshme. Për këtë arsye, në vend të një përgjegjësie kuptimplote individuale preferojmë fajësinë e pakuptimtë kolektive…
  • Në qoftë se gabimi nuk është i yni, nuk duhet ta marrim përsipër, sepse po e morëm, pastaj do të bëhemi ne viktimat e tij…
  • Dhurata më e shtrenjtë që njeriu mund t’u bëjë fëmijëve të tij, janë rrënjët e përgjegjësisë dhe krahët e pavarësisë…
  • Jeta nuk na ka asnjë borxh, ne jemi borxhlinj ndaj saj!
  • I veshur mire është ai që nuk vutë re se çfarë kishte veshur./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top