You Are Here: Home » Gnomonologji » PALEONTOLOGJIA KA TREGUAR SE…

PALEONTOLOGJIA KA TREGUAR SE…

Shqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

J.P

Paleontologjia ka treguar se lloji ynë ka ardhur më vonë në këtë party (festë) të tokës. Ftesa mbase ishte e rastit. Me sa duket askush nuk e di se kush e organizoi këtë festë dhe për ç’arsye. Ndaj vetëm për këtë, ia vlen të nënvizohet fakti që secili prej nesh ka zhvilluar një kuptim të vetin për jetën.

Para se të mbarojë festa, duhet të mësojmë të jetojmë në maksimum dhe njëkohësisht të ndihmojmë të tjerët që bëjnë të njëjtën gjë. Vetë jeta me shkëlqimin e saj na ofron shumë mënyra për ta arritur këtë./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top