You Are Here: Home » Gnomonologji » BRENDA ÇDO CINIKU FSHIHET NJË IDEALIST I ZHGËNJYER…

BRENDA ÇDO CINIKU FSHIHET NJË IDEALIST I ZHGËNJYER…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised TRanslation

  • Asgjë nuk është aq e mirë sa duket në fillim…
  • Brenda çdo ciniku fshihet një idealist i zhgënjyer.
  • Shkoja me gratë për atë që nuk ishin dhe i lija për atë që ishin…
  • Shumë të rinj filluan si Don Kishotë dhe përfunduan si Sanço Panço./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top