You Are Here: Home » Gnomonologji » Dashuria » ÇFARË ËSHTË DASHURIA?

ÇFARË ËSHTË DASHURIA?

ÇFARE=ESHTE-DASHURIA-ALBSTROKA-LORENA-STROKA-POETE-PERKTHYESE-ARTIKULLSHKRUESE-SHQIPTAREShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

Robert Graves

Po, çfarë është dashuria, të përgjërohem zemra ime e dashur, thuamë? Është një kthim në qendrën tonë, në bërthamën e njohur të pafajësisë mbushur plot besim, apo një shpërthim i parë egërsor i qenësisë sonë? Një përpjekje për të ndërmarrë masa të rrepta e për të qenë pakëz çaste të gjithëdijshëm?

Çfarë është dashuria, thuamë? Është pamja e para-jetshme që ndriçon rrugën tonë me parashikime të rrezikshme dhe pret ndërhyrjen në kohë të vdekjes?/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top