You Are Here: Home » Gnomonologji » MOS I PREKNI FËMIJËT!

MOS I PREKNI FËMIJËT!

Shqipëroi: Lorena Stroka

“Pas çdo fëmije që beson në vetvete, fshihet një i rritur që dikur besoi i pari tek ai.”

“Një fëmijë ka nevojë…
për një zemër të butë që ta dëgjojë, dhe jo për një “gjeni” që ta gjykojë…

Një fëmijë ka nevojë…
për dy duar të ngrohta që ta udhëzojnë, dhe për jo një zë të ashpër që ta urdhërojë…”/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top