You Are Here: Home » Gnomonologji » GJËJA MË E VËSHTIRË NË JETË ËSHTË DISH SE CILAT URA TË KALOSH DHE CILAT TË SHKRUMBOSH…

GJËJA MË E VËSHTIRË NË JETË ËSHTË DISH SE CILAT URA TË KALOSH DHE CILAT TË SHKRUMBOSH…

ALBSTROKA-FJALE-TE-ARTAShqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Gjuha është gjaku i shpirtit brenda të cilit rrjedhin dhe zhvillohen mendimet…
  • Një ligj, një gjuhë, një besim.
  • Kufijtë e një njeriu përcaktohen nga kufijtë e gjuhës që përdorë.
  • Fisniku duhet të jetojë me dinjitet ose të vdesë me dinjitet.
  • Gjëja me e vështirë në jetë është dish se cilat ura të kalosh dhe cilat të shkrumbosh.
  • Cila nga thëniet e mëposhtme ju duket më e drejtë: “Më mirë vonë se kurrë” apo “Më mirë kurrë se vonë?”/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top