You Are Here: Home » Gnomonologji » Në qoftë se jam, ky që jam, dhe në qoftë se gjithçka kam, ka humbur, atëherë kush jam?

Në qoftë se jam, ky që jam, dhe në qoftë se gjithçka kam, ka humbur, atëherë kush jam?

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Në qoftë se jam, ky që jam dhe në qoftë se gjithçka kam ka humbur, atëherë kush jam?
  • Shumica e njerëzve mbivlerëson atë që nuk është dhe nënvlerëson atë që në të vërtet është.
  • Do të mësosh se kush je? Mos pyet, vepro. Vepra do të përshkruajë dhe përcaktojë.
  • Njeriu që është i ashpër me veten e tij, rrallëherë dështon./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top