You Are Here: Home » Gnomonologji » ËSHTË E VËSHTIRË TË TË KUPTOJNË…

ËSHTË E VËSHTIRË TË TË KUPTOJNË…

Shqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

Kur isha 5 vjeç, nëna ime më thoshte gjithmonë se lumturia është çelësi i jetës. Kur shkova në shkollë, më pyetën se çfarë do doja të bëhesha kur të rritesha.
Shkrova: “I lumtur…”
Më thanë se nuk e kishin kuptuar detyrën time, dhe unë u thashë se nuk kishin kuptuar jetën./AlbStroka.com/
 
© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top