You Are Here: Home » Gnomonologji » Një fjalë mund…

Një fjalë mund…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

Një fjalë e shkujdesur sherr mund të afrojë.
Një fjalë e ashpër jetë mund të shkatërrojë.
Një fjalë e hidhur urrejtje mund shtojë.
Një fjalë e rëndë mund edhe të vrasë.
Një fjalë e embël udhë shtron.
Një fjalë e gëzuar gjithë ditën ndriçon.
Një fjalë e thënë në kohë nga mërzitjet të çliron.
Dhe një fjalë plot dashuri me bekim të mbulon./Albstroka/
 

© AlbStroka.com

 

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top